Gratis bezorging vanaf €45
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
0
Webshop Keurmerk
0
Gratis bezorging vanaf €45
Levertijd 1 tot 2 werkdagen

2 december 2021

Verminder plasticgebruik met de Navulzakken van InnerSense

Onze nieuwe 946ml navulzakken zijn er en gebruiken 70% minder plastic dan onze 946ml flessen en 75% minder plastic dan de 295ml flessen. Met deze zakken kun je je favoriete Innersense Organic Beauty shampoos en conditioners thuis hergebruiken en hervullen, waardoor de levenscyclus van je favoriete Clean Hair Care flessen wordt verlengd. Waarom navulzakjes? We beantwoorden je vragen hieronder.

HOEVEEL FLESSEN KAN IK HERVULLEN MET ÉÉN ZAKJE?

Tot vier! Onze navulzakken vullen (3) 295ml flessen plus (1) reisformaat fles. 

WELKE PRODUCTEN ZITTEN ER IN NAVULZAKKEN?

Al onze shampoos en conditioners zijn verkrijgbaar in navulzakken van 946ml. (Opmerking: Refresh Dry Shampoo is op dit moment nog niet verkrijgbaar in navulzakken).

WAAROM ZAKJES HERVULLEN IN PLAATS VAN MEER PLASTIC FLESSEN KOPEN?

Voor plastic zakken is minder materiaal nodig dan voor de harde verpakkingen. Dat betekent minder afval, minder waterverbruik tijdens de productie en aanzienlijk minder uitstoot. Zakken nemen ook veel minder ruimte in dan harde verpakkingen. Ze zijn ook licht van gewicht, beschermen onze schone haarverzorgingsproducten zonder dat er overtollig verpakkingsmateriaal nodig is en zijn bestand tegen beschadiging, waardoor het transport energie-efficiënter en klimaatvriendelijker wordt.

WAAROM WORDEN UW PLASTIC FLESSEN, OF UW NAVULLINGEN, NIET IN GLAS AANGEBODEN?

Momenteel zijn er twee producten verpakt in glas: Harmonic Treatment Oil (in de Verenigde Staten Harmonic Healing Oil genoemd) en I Create Waves. We hebben ervoor gekozen om glas in veel van onze producten te vermijden, omdat het een gevaar kan vormen in een natte badkameromgeving waar breuk kan optreden. Gebroken glas in de douche is gevaarlijk, zowel voor jou als voor het milieu! Maar er is meer aan de hand met het dilemma glas. Hoewel glas beter te recyclen is dan plastic, wordt slechts ongeveer 30% van het glas in de Verenigde Staten (waar ons hoofdkantoor is gevestigd) daadwerkelijk gerecycled. Bovendien hebben glazen verpakkingen een grotere koolstofvoetafdruk door het energiezware fabricageproces en het zwaardere volumegewicht in vergelijking met plastic.

MOET IK MIJN FLESSEN SPOELEN MET WATER VOORDAT IK ZE HERVUL?

Nee! Dat is niet nodig. Water kan onnodige vervuiling veroorzaken; als uw product bijna op is, kunt u de fles gewoon bijvullen met uw navulzakje.

HOE VUL IK MIJN FLES MET EEN ZAKJE?

Verwijder gewoon de dop of het pompje van uw fles en steek de tuit van het zakje in de hals van de fles die u wilt bijvullen. Giet (of knijp) vervolgens langzaam totdat de fles vol is. Wij adviseren geen producten te "mengen". Met andere woorden, hervul uw shampoo- en conditionerfles met hetzelfde type shampoo of conditioner dat er oorspronkelijk in zat.

HOE BEWAAR IK MIJN NAVULZAKKEN?

Bewaar uw navulzakjes rechtop om lekken te voorkomen. Door de flexibele verpakking kunnen ze gemakkelijk onder de gootsteen of in een kast worden opgeborgen. Wij adviseren ook om uw zakjes niet bij extreme temperaturen te bewaren.

KAN IK NOG STEEDS UW TRADITIONELE 946ML FLESSEN KOPEN?

Ja! We zullen doorgaan met het produceren van 946ml maten. Onze professionele salons & stylistes zullen de literflessen blijven gebruiken in de salons!

Verlenging Van De Levenscyclus, Uitbreiding Van Onze Klimaatneutraliteit

Onze nieuwe zakjes verlengen de levenscyclus van onze plastic flessen en minimaliseren onze ecologische voetafdruk. Aangezien we in juli 2021 officieel een "klimaatneutrale" certificering hebben bereikt, weet u dat u een belangrijk onderdeel bent van onze inspanningen. Voor elke fles die u koopt, verwijderen wij er één uit het milieu. En voor elke navulling die u koopt, verwijdert u in wezen 3 flessen uit de toekomstige plastic cyclus!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »