Gratis verzending vanaf €60
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
0
Gratis verzending vanaf €60
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Door Sylvia, 16 december 2022

Nieuw! Zinergi

Gebaseerd op de orthomoleculaire geneeskunde
Het Nederlandse merk Zinergi brengt de formules van haar voedingssupplementen terug naar het hart van de orthomoleculaire geneeswijze. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de formules alleen bestaan uit hoogwaardige ingrediënten die synergetisch samenwerken en elkaar versterken. En we hebben mooi nieuws voor je: Zinergi is vanaf nu verkrijgbaar bij BioPlaneet.

Voor een gezonde leefstijl
Wil je werken aan een gezonde leefstijl? De voedingssupplementen van Zinergi kunnen je hierbij dagelijks ondersteunen. Deze unieke productlijn is ontwikkeld door Mieke Dams, orthomoleculair KPNI therapeut en Intermittent Living Coach. Mieke heeft de supplementen met een doel ontwikkeld want als orthomoleculair therapeut weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om elke dag alle nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen. De orthomoleculaire geneeskunde gebruikt overigens alleen stoffen die het lichaam kan gebruiken en verwerken zonder schade aan te richten. Met de juiste ingrediënten zoals bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, aminozuren, probiotica en vetzuren voorzien de supplementen van Zinergi de lichaamscellen van de optimale hoeveelheid voedingsstoffen. Mieke weet ook uit eigen ervaring dat dit van vitaal belang is. In haar jongere jaren was ze een succesvol hardloopster en was volledig in shape totdat ze ziek werd. Ze kon twee jaar niet sporten en kampte met veel klachten. Na een uitgebreide zoektocht om haar gezondheid weer terug te krijgen, kwam ze in aanraking met de orthomoleculaire geneeskunde. Een van de onderdelen, het innemen van supplementen ter ondersteuning van de darmen en het hormoonsysteem, heeft ze uiteindelijk uitgebouwd naar een eigen clean en waar mogelijk vegan voedingssupplementenlijn.

Meer energie met Zinergi
Met de supplementen van Zinergi kun je zorg dragen voor een gezonde leefstijl zodat je meer energie krijgt, een betere darmfunctie en een optimaal functionerend hormoonsysteem. We lichten een aantal van de producten graag voor je uit.

  • De Vegan Vitamine D3 is 100% plantaardig (ook het omhulsel van de capsule is vegan) en afkomstig uit algen. Vitamine D heeft bijvoorbeeld een positieve invloed op het immuunsysteem.
  • Er is ook een Vegan Omega 3, de ideale plantaardige vervanger voor visolie. De omega 3 is afkomstig van de algenolie van microalgen. De samenstelling is uniek door de hoge waardes aan DHA en EPA die bijdragen aan de normale werking van het hart.
  • Naast de Multi Compleet is er een speciale Multi Mama, een formule met actief foliumzuur. Beide zijn vegan en bevatten minimaal 40 ingrediënten (o.a. vitamines, mineralen en aminozuren) die je leefstijl perfect aanvullen.
  • Het assortiment omvat ook een aantal poeders, zoals L-Glutamine poeder. Dit aminozuur is betrokken bij verschillende stofwisselingsprocessen, zoals de koolhydraat- en vetstofwisseling. Een ander poeder is Fiber Expert, een combinatie van vezels en meer dan 20 verschillende groenten- en fruitextracten.

Gemaakt met clean en natuurlijke grondstoffen
Zinergi is altijd open en helder over de gebruikte ingrediënten en welke gezondheidsclaims zijn toegestaan. Belangrijk is ook om te weten welke stofjes juist niet in de ingrediëntenlijst staan, zoals suiker, gist, gluten, soja, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De verpakkingen zijn bovendien duurzaam met een lage CO2-footprint en aluminiumvrij. De capsules of tabletten zijn klein en daarom makkelijk door te slikken en bevatten geen onnodige toevoegingen. Doorgaans hoef je maar één tablet of capsule per dag in te nemen om aan de dagelijkse hoeveelheid te komen. Op de Lactoferrine capsules na zijn alle supplementen vegan. Het omhulsel van alle capsules is wel 100% plantaardig.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »