Gratis verzending vanaf €60
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
0
Gratis verzending vanaf €60
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Door Sylvia, 19 oktober 2022

Nieuw! Suki Skincare

De natuurlijke levensfasen van je huid
Grote en kleine veranderingen - de puberteit, een baby, een nieuwe baan, de menopauze, een nieuw seizoen - hebben invloed op elk aspect van je leven, ook op je huid. Daarom richt Suki Skincare zich op de verschillende huidcycli. Het merk heeft clean huidverzorging gecreëerd voor elke levensfase, gebaseerd op de kracht van de natuur. Want wie kan je van nature steeds veranderende huid beter vertrouwen dan de natuur zelf? De planet positive huidverzorging van Suki is aangepast aan elke levensfase die je doormaakt en behandelt zo de behoeften van je huid op dat moment. De producten zijn natuurlijk én effectief: waar de natuur het niet alleen kan, helpt wetenschap de formule te verbeteren. Suki zorgt zo voor een gezonde en mooie huid: van binnen, van buiten en op elke leeftijd.

Verzorging die bij je huid past
Je huid verandert je hele leven lang. Puberteit? Overal puistjes. Zwangerschap? Een onregelmatige textuur, pigmentvlekken en soms nog meer puistjes. Menopauze? Opvliegers, dofheid, verlies van elasticiteit en misschien wéér puistjes. Je huid was 10 jaar geleden - voor een zwangerschap, voordat je begon aan een nieuwe carrière, voor een ziekte - anders dan nu. Met de CleanCycle Beauty van Suki zorg je ervoor dat je huidverzorging altijd bij de cyclus van je huid past. Er zijn zes cycles en we stellen ze graag aan je voor.

De zes cycles
#1: BrightCycle™ past bij een huid die stress ervaart of een belangrijke levensverandering ondergaat zoals een zwangerschap. BrightCycle Vitamin C Serum bijvoorbeeld sluit naadloos aan bij de behoefte van de huid in deze fase.
#2: ClearCycle™ past bij vrouwen met een actieve levensstijl en een huid met puistjes tijdens de puberteit, zwangerschap, IVF en de menopauze. ClearCycle Purifying Facial Oil is een unieke gezichtsolie die de huid tijdens deze periodes intensief verzorgt.
#3: HydraCycle™ is geschikt voor de huid die last heeft van de menopauze, van een droog of koud klimaat en de huid die last heeft van een chronische ziekte. Het sterproduct van deze lijn is de HydraCycle Rich Overnight Cream.
#4: MenoCycle™ is geschikt voor wie in de perimenopauze en menopauze zit. Met de Suki ERA MenoCycle Reviving Cooling Spray verfris je snel je huid bij een opvlieger.
#5: Pro-AgeCycle™ verzorgt een verouderde huid, een huid met zonneschade, een huid die chemotherapie ondergaat, een droge huid en de huid die wordt blootgesteld aan een droog of stedelijk klimaat. Dat doe je bijvoorbeeld met de Pro-AgeCycle Eye Lift Cream.
#6: StartCycle™ tenslotte is geschikt voor het dagelijkse 'onderhoud' en past bij alle huidtypes en alle cycles. Een voorbeeld hiervan is de StartCycle Cleansing Oil.

Gemaakt met clean en natuurlijke werkstoffen
Suki Skincare heeft altijd één missie gehad: huidverzorging creëren die beter is voor jou, voor jouw huid en voor de planeet. Het merk blijft op zoek naar nieuwe manieren om nog schoner, effectiever en duurzamer te zijn. De formules voldoen aan de strengste clean normen. Ze bevatten daarnaast de meest actieve ingrediënten die nodig zijn voor werkzame formules. Suki heeft het gebruik van QR-codes op hun verpakkingen geïntroduceerd om papierverspilling te verminderen. De verpakkingen zijn bovendien gemaakt van milieuvriendelijk papier dat bestaat uit een innovatieve mix van 11 natuurlijke grondstoffen: de procesresten van citrus- en kiwifruit, maïs, cacao, koffie, olijven, hazelnoten, amandelen, druiven, lavendel en kersen. De verpakkingen zijn daarnaast herbruikbaar en recyclebaar. Uiteraard is Suki dierproefvrij en is het gecertificeerd door Leaping Bunny.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »