Gratis verzending vanaf €60
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
0
Gratis verzending vanaf €60
Vóór 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden

Door Sylvia, 3 oktober 2022

Nieuw! SKINHAPTICS

Een huidverzorgingsmerk voor het hele gezin? Check. Zonder gemene stofjes die allergie of eczeem veroorzaken? Check. Met producten die zelfs geschikt voor de tere babyhuid zijn? Check. Want we hebben namelijk heel goed nieuws voor jou, je huid en je baby: het merk SKINHAPTICS is vanaf nu verkrijgbaar bij BioPlaneet. De negen producten voor gezicht en lichaam - van gezichtsolie tot douchegel en handcrème - zijn zo samengesteld dat ze door het hele gezin gebruikt kunnen worden. Maar vergis je niet: dit is geen dertien-in-een-dozijn productlijn. Het is zo samengesteld met natuurlijke ingrediënten dat het voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van volwassenen maar ook voldoet aan de eisen van wat een kwetsbare babyhuid nodig heeft.

Verzorging zonder zorgen
De Franse biochemicus Sandrine Dahan ontwikkelde in 2010 het merk SKINHAPTICS. Het was haar opgevallen in haar werk dat ondanks al het onderzoek, het testen en het correcte gebruik van ingrediënten er toch allergische reacties en huidproblemen konden ontstaan. Ze besloot, inmiddels moeder van drie kinderen, om verzorgende producten te formuleren die zelfs geschikt zijn voor de meest kwetsbare huid: de babyhuid. En wat veilig is voor de babyhuid kan ook door andere gevoelige huidjes gebruikt worden, zoals mama's-to-be, mama's en papa's. Et voilà, SKINHAPTICS was geboren. De naam is een samenvoeging van het Engelse woord voor huid en het Griekse woord 'aptomai' dat aanraken betekent. Haptiek omvat de aanraking en de waarneming van het lichaam in de omgeving. De tastzin is ook het eerste zintuig dat in de baarmoeder wordt ontwikkeld.

Essentieel en veilig
Omdat de huidbarrière van een baby nog niet goed ontwikkeld en zeer gevoelig is, moet deze met grote voorzichtigheid worden gevoed en beschermd. En dit geldt ook voor wie zwanger is of de borst geeft. Tijdens de zwangerschap en daarna is het belangrijk om cosmetica te gebruiken waarvan de ingrediënten veilig zijn voor de baby. SKINHAPTICS biedt daarom een verzorgende lijn met essentiële en veilige producten voor de toekomstige moeder, de baby en het hele gezin. Centraal bij SKINHAPTICS staan de massageproducten, met name die voor babymassage. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor de babyhuid maar bieden ook 100% plezier aan kinderen en volwassenen, bijvoorbeeld de Massage Oil van SKINHAPTICS, een allergeenvrije, vegan massageolie die zelfs geschikt is voor de meest gevoelige baby- en eczeemhuid.

Met een clean geur & clean samenstelling
Huidverzorging met of zonder geur? Zeker wanneer je zwanger bent of net bevallen, kan een geur soms te heftig zijn. Oprichter Sandrine heeft daar rekening mee gehouden: de geur is natuurlijk, clean en allergeenvrij. Het zal de reukzin van wie zwanger is, de moeder en de baby niet verstoren maar draagt wel bij aan de prettige, warme en omhullende ervaring. De formules bevatten sowieso geen allergenen zodat ieder huidtype en iedere leeftijd de producten kan gebruiken, van pasgeboren baby's tot opa's en oma's. Het vegan merk onderscheidt zich door de voorkeur te geven aan natuurlijke ingrediënten maar sluit de 'goede chemie' niet uit. Die is namelijk nodig om de veiligheid en tolerantie te waarborgen. De meeste producten zijn samengesteld met 80 tot 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, inclusief 30 tot 78% biologische ingrediënten met het COSMOS-keurmerk. We tippen nog even een van onze persoonlijke favorieten: Prestigious Oil, een gezichtsolie die geschikt is voor zowel een droge, vochtarme als vette huid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »